Nu hvor foråret for alvor er ved at slå igennem, føles det helt underligt at finde fotos frem fra turen til Idre Fjäll i februar måned. Det gode ved billeder, er at de fungerer som en glimrende katalysator for hukommelsen og alle de gode minder vælter frem.

Karise Ungdomshus var på “Herretur” til Idre Fjäll. Vi havde sat som krav til dette års tur, at man skulle være aktivt deltagende for at komme med. Det betød, at man forpligtede sig på at komme på brædderne hver dag, deltage i de sociale aktiviteter, der ellers blev tilbudt og i øvrigt være positivt bidragende til turen stemning

 

Alle gjorde en forrygende indsats, og vi havde en helt fantastisk tur. Masser af skiløb og masser af styrt. Tid til at spise udendørs på de mange opstillede grille. Tid til de gode samtaler, brætspil om aftenen, hvor spillet Risk var voldsomt populært og der blev kåret en ny verdenshersker hver aften. Vi havde en enkelt morgen, hvor vi valgte at komme ud af sengen, inden dagen for alvor var kommet igang. Her gik vi til den højeste top i skiområdet, og så dagens solopgang i -21 grader. Den medbragte varme kakao i termokanden smagte ekstra dejligt den dag.

 

Vi sluttede ugen i det lokale SPA. Saunagus, boblebad, isbad, ansigtsmasker og en overdådig følelse af velvære dannede en perfekt afslutning på en fantastisk uge i selskab med fantastiske unge. Vi glæder os allerede til næste vinter.