Opholdsted - Junker Stranges Allé

Opholdssted for børn og unge i Karise på Sydsjælland.

Det vi betragter som vores hovedafdeling er opholdsstedet på Junker Stranges Allé på Sydsjælland. Opholdsstedet er beliggende i Karise by og vi modtager børn og unge i alderen 10- 18 år.  Vi tilbyder et varmt og omsorgsfuldt miljø med en respektfuld omgangstone, hvor der ydes støtte til de daglige gøremål, fritidsaktiviteter og alle de øvrige udfordringer som livet kan fyldes af.  

Vi tilbyder et attraktivt og udviklende miljø, hvor samspil med kompetente medarbejdere skaber motivation og trivsel hos den enkelte, hvor inddragelse, fællesskab, samtaler og samvær i samspil med en tilbagevendende fast daglig struktur giver den fornødne tryghed. 

Opholdsstedet Karise Ungdomshus råder over intern skole, hvorfor ophold ofte kombineres med vores skoles individuelt tilpassede undervisningstilbud samt botræning. Vores skole, Karise Heldagsskole er beliggende i gå-afstand fra vores opholdssted på Sydsjælland. Vores unge vælger både at gå og cykle til skole. 

Opholdsstedet er indrettet som et almindeligt hjem, hvor alle har eget værelse samt adgang til gode fællesarealer, ligesom der rådes over en dejlig parklignende have. Opholdsstedet er opdelt med en afdeling, hvor beboere med et større behov for ro holder til, hvilket muliggør individuelt tilrettelagte indsatser, hvor der tages særlige hensyn til den enkeltes alder, behov, udviklingstrin og ressourcer. Det muliggør hensyn til både barndomsliv og ungdomsliv. Opholdsstedet ligger i nærheden af både transportmuligheder og indkøbsmuligheder. 

20993060 10155575766033965 8057909898127214744 n